Teknoloji

Borsa güneşe doyacak

Güneş enerjisi şirketi CW Enerji'nin, Borsa İstanbul'da halka arz başvurusu onaylandı.

Güneş enerjisi şirketi CW Enerji’nin, Borsa İstanbul’da halka arz başvurusu onaylandı.

Borsada işlem gören GESAN, ASTOR, YEO Teknoloji, Smart Güneş Teknolojileri gibi güneş enerjisi şirketlerine CW Enerji eklenecek. CWENE koduyla halka arz edilecek şirketin halka arz büyüklüğü 3 milyar 258 milyon lira olacak. CW Enerji bireysele eşit dağıtım şeklinde arz edilecek.

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, 2010 yılından bu yana fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firması olarak dikkati çekiyor. Yıllık 1,8 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye’de güneş paneli üretim firmalarından biri olan CW Enerji, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştiriyor.

CW Enerji, güneş enerji santrallerinin (GES) yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor. Şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.