Web3

ARB yeni bir blockchain filmi finanse edecek

Arbitrum Vakfı, dijital sanat ve kripto araştıran “New Here” adlı bir filmi finanse edeceğini duyurdu. Dpop Studios ile iş birliği yaparak, vakıf sanatçıların blockchain ve yapay zeka kullanarak geleceği nasıl şekillendirdiğini araştırmayı amaçlıyor.

Shane Boris tarafından üretilecek film, NFT sanatçılarını ve yenilikçi anlatım yöntemlerini vurgulayacak.

Arbitrum Vakfı’nın ekosistem geliştirme başkanı Nina Rong yaptığı açıklamada, “‘New Here’ film evreni, medya ve film endüstrisinin henüz girmediği bir şekilde eğlenceyi dijital sahiplikle birleştiren heyecan verici yeni bir dijital alan sunuyor. Gelişen izleme deneyimlerinin kilidini açmak için kısa bir diziye karşılık gelen bir NFT’ye sahip olmak, medya şirketlerinin web3 dünyasında medya yayınlarına nasıl yaklaştığını yeniden hayal etme potansiyeline sahiptir.” dedi

Açıklamaya göre, “New Here” bu yıl boyunca gösterime girecek 11 kısa filmden oluşan bir uzun metrajlı film olacak. Glimpses adı verilen bir NFT koleksiyonu, sanatçıların ve markaların değiştirilemeyen jetonlar basmak için kullanabilecekleri bir platform olan Zora’da talep edilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.