Web3

Binance CEO’su Teng yıl sonuna kadar BTC’nin 80 Bin Doları Geçeceğini düşünüyor

Richard Teng, Binance’in kurucusu Changpeng Zhao’nun (CZ) ABD makamlarıyla 4,3 milyar dolarlık bir anlaşmanın parçası olarak istifa etmesinin ardından Kasım 2023’te kripto borsasının yeni CEO’su olarak yerini almıştı. Bloomberg’e göre Binance’in yeni CEO’su Richard Teng, Bitcoin’in (BTC) bu yılın sonuna kadar 80.000 $ sınırını aşmasını bekliyor.

Teng, “arzın azalması ve talebin gelmeye devam etmesiyle” dünyanın en büyük kripto para biriminin önceki tahmini olan 80.000 $’ı geçmesini beklediğini söyledi.
Kripto piyasası, ABD’deki spot bitcoin ETF onayının ardından bu yıl istikrarlı bir şekilde yeni zirvelere ulaşıyor ve bitcoin geçen hafta ilk kez 73.000 doları geçti.

Kurumsal benimseme tarafından yönlendirilen piyasa rallisi, birçok finans firmasını kripto konusunda yükselişe geçirdi. Pazartesi günü Standard Chartered (STAN), bitcoin için yılsonu hedefini 150.000 dolara yükseltti. Raporda, Teng’e atıfta bulunularak, aile ofisleri ve bağış fonlarının da yakın vadede bitcoin ETF’lerine yatırımlarını artıracağı belirtildi. Pazar günü Bangkok’ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Teng, rallinin “düz bir çizgi” olmayacağını ve iniş çıkışların piyasa için iyi olacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.