Web3

Dijital cüzdan 10 yılın ardından aktif oldu

u.today ve Cointelegraph Türkiye’nin haberine göre, Satoshi döneminden kalan bir Bitcoin cüzdanı, 10.5 yılı aşkın bir sürenin ardından aktif hale geldi. 

kripto balinalarının son dönemlerde gerçekleştirdiği büyük ölçekli kripto varlık transferlerine ilişkin güncel verileri paylaşan Whale Alert, kısa bir süre önce 1.128 BTC’ye sahip, Satoshi döneminde kalan bir Bitcoin cüzdanının 10.5 yıl sonra aktif hale geldiğini bildirdi.

Zincir üstü analitik firması Lookonchain, yaşanan aktiviteyle ilgili daha detaylı bilgiler ortaya koydu. Lookonchain’in verilerine göre, 1.128 Bitcoin’e sahip olan balina yeniden aktif hale gelerek 7.8 milyon dolar değerinde 279 Bitcoin’i iç farklı cüzdana transfer etti. Bitcoin balinası, elinde bulundurduğu 1.128 BTC’yi fiyatlar 12 dolar ila 195 dolar arasında değişirken Ekim 2012 ve Mayıs 2013 arasında satın aldı.

Dün bir başka Bitcoin balinası daha, 2000’den fazla BTC’yi transfer etmek için 9 yılın ardından aktif oldu. Bu balina da Bitcoin’in değeri 663 dolar seviyesindeyken satın alımlarını gerçekleştirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.